Bedrijven

Bedrijven

PEET ICT
Gespecialiseerd in het verzorgen van netwerkoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.
Zo zijn wij u graag van dienst vanaf het netwerkkabeltje tot de bedrijfsserver omdat wij weten dat uw gehele bedrijfsvoering hiervan afhangt.
‘Geen woorden, maar daden’ is ons motto, wij denken graag met u mee om samen uw doelstellingen te bereiken.
Wil je meer weten? Stuur een email! Of kijk op: www.peetict.nl

  Dutch VOC Spirits BV
Dutch VOC Spirits is een onderneming van Alfred Sandee en Leon Meijers welke bestaat uit drie bedrijven.

Dutch VOC Gin BV: Black Tomato Gin
Dutch Windmill Spirits BV: Cannabis Gin, Cannabis Vodka, Cannabis Likeur.
Fluère Drinks BV: Fluère non alcolico

Wij zijn Leon Meijers en Alfred Sandee en zijn beide al ruim 20 jaar ondernemer. Leon heeft een onderneming gehad in textiel en Alfred in pinda’s en noten. Beide zijn we een aantal jaren gelden een nieuwe weg ingeslagen. Gedestilleerde dranken. Omdat we beide rasechte Zeeuwen zijn hebben we gekozen voor een Zeeuwse kantoor lokatie. Dit werd de Ondernemersbron in Kamperland. We hebben daar een authentiek kantoor met een bar erin en een buitenterras. Een mooiere lokatie kun je je niet wensen. We werken er dan ook met heel veel plezier.

Kijk ook eens in onze digitale brochure >>


TTL Van Berkel

Mijn naam is Barry van Berkel en ben werkzaam als technicus.
Het bedrijf TTL van Berkel gevestigd te Tilburg waar ik eigenaar van ben is vooral gespecialiseerd in het maken / aanmeten van gebits-prothese’s al dan met of zonder implantaten. Wij werken zowel voor tandarts als ook voor particulieren waarbij wij ook kronen/bruggen/ frame’s/ anti-snurk apparatuur/ bleekmallen/ gebitsbescherming enz enz voor leveren. De service van onze reparatie dienst waarbij uw prothese gemaakt word terwijl u wacht is service vooruitstrevend.

Daarom zijn wij sinds kort ook neergestreken in Zeeland om deze service ook hier te kunnen bieden. Dit kan ook indien mogelijk in de avond of weekend uren waarbij wij ons dus uniek maken in Nederland met deze service.

Dit is altijd wel op afspraak en voor reparaties in de avond of weekend uren rekenen wij een extra vergoeding.

Daarom hebben wij gekozen om ons te vestigen in de ondernemersbron omdat wij kiezen voor herkenbare locatie en collegialiteit van ondernemers van het “eiland”.
https://www.ttlvanberkel.nl/logo_sandeeSANDEE GROEN
Wij helpen u graag bij de aanleg of het onderhoud van uw groen. Wij zijn gedreven hoveniers die iedere dag weer met plezier naar hun werk gaan. Van het aanleggen van een park…tot het onderhoud van uw gazon. U bent bij ons altijd meer dan welkom. Wij zijn een echt Zeeuws bedrijf. Dit betekent niet dat wij alleen in Zeeland werkzaam zijn, wij rijden met plezier door de gehele BeNeLux. Wat wij wel echt vanuit Zeeland hebben…dat zijn onze Zeeuwse grasmatten. Bent u benieuwd naar ons? Maak gerust een afspraak om bij ons langs te komen op het kantoor in Kamperland. Uiteraard komen wij ook graag naar u toe.
www.sandee.nl