Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen op een fijne locatie op de Bevelanden? Dan bent u in Kamperland meer dan welkom! Wij beschikken ook over diverse vergaderruimtes met zonnig dakterras en bar. Zo maakt u van uw vergadering een inspirerende maar ook effectieve ontmoeting. Te reserveren van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 17:00 uur.

Inspiratie is de kracht voor iedere ondernemer. Het zorgt ervoor dat je een open blik houdt en kansen durft te benutten. Binnen de Ondernemersbron zijn we hier erg van bewust. Inspiratie is ook “the key” binnen het concept. Dat is waar we voor willen staan. We zijn jong, dynamisch en volop aan het bouwen.

Kennis… in deze tijd geeft het je kracht en nieuwe inzichten. Wij weten precies wat een ondernemer nodig heeft! Daarnaast zijn er meerdere ondernemers die vanuit de ondernemersbron ondernemen. Dit betekent dat men ook kan sparren met elkaar. Denk jij… wat gaaf! Hier wil ik ook bijhoren? Het kan! We hebben namelijk nog enkele plekken vrij.

3 uurs vergaderarrangement
incl. beamer, koffie, thee & frisdrank
.
€ 15,50 p.p.
6 uurs vergader arrangement
incl. lunch, beamer, koffie, thee & frisdrank
.
€ 37,50 p.p.
1 uur borrelen na afloop arrangement (min. 5 deelnemers)
incl. hapjes en drankjes
.
€ 12,50 p.p.
VERGADERZALEN RESERVEREN
We hebben verschillende vergaderzalen beschikbaar voor diverse groepsgroottes. Graag bekijken we samen met u wat uw wensen zijn.
.
Op aanvraag
Werkplekken en kantoren
Flexplek
Bureauplek
Kantoorruimte
.
€ 75,00 per maand
€ 150,00 per maand
op maat