(Flex)werken

(Flex)werken

Kantoren

De Ondernemersbron is gevestigd in een oud Rabobank-pand. Dit pand hebben wij helemaal opgeknapt tot een prachtige werkomgeving met verschillende kantoorruimtes. Maar ook hebben wij de authentieke kenmerken van de oude bank laten terugkomen in ons pand. Zo is de oude kluis nog aanwezig waar je zelfs een kluisje kan huren! De Ondernemersbron is voortgekomen uit Het Nieuwe Werken. Geen vaste kantooruren, somber ingerichte werkplekken, zonder enige vorm vrij bewegen. Nee, bij De Ondernemersbron kan je komen werken wanneer je zelf wilt, heb je alle bewegingsvrijheid en met al onze faciliteiten verhogen we ook nog eens je creativiteit!

Onze flexwerkplekken en kantoren

Bij De Ondernemersbron beschikken wij over verschillende prachtige kantoren en werkplekken. Hierbij is het mogelijk om een kantoor te huren, maar ook alleen een werkplek. De werkplekken zijn inricht volgens Het Nieuwe Werken, met sportieve bureaus, creativiteitsruimte als een Greenroom en veel meer.

Doordat er veel bedrijvigheid is van verschillende bedrijven, startende ondernemers en ZZP-ers is netwerken bij De Ondernemersbron eenvoudig. Zo worden er netwerkbijeenkomsten georganiseerd, zodat je alle mede ondernemers en hun vak kan leren kennen en wellicht een samenwerking kan starten.

Heb je een belangrijke bespreken of wil je een training geven? Geen probleem, er zijn verschillende vergaderruimtes en trainingszalen aanwezig die je kunt huren.

Faciliteiten

Om de productiviteit en creativiteit te verhogen zijn er bij De Ondernemersbron verschillende faciliteiten aanwezig die aansluiten bij Het Nieuwe Werken. Zo is er een sportschool aanwezig, waardoor je even je benen kan strekken na een paar uur achter de pc, een dakterras waar je heerlijk kunt genieten van de vele Zeeuwse zonuren of juist een lekkere lunch. Maar er wordt ook een “belevingsruimte” ontwikkeld die voorzien is van de nieuwe high tech snufjes en gadgets.

Inspireren is activeren!

Klik hieronder en bekijk de mogelijkheden en prijzen voor zaalhuur.


De Ondernemersbron: waar inspiratie, informatie en entertainment voor ondernemers samenkomen!