Flexwerken

Flexwerken

Onze werkplekken en kantoren

Bij De Ondernemersbron beschikken wij over verschillende kantoren en werkplekken. Hierbij is het mogelijk om een kantoor te huren, maar ook alleen een werkplek. De werkplekken zijn inricht volgens Het Nieuwe Werken, met sportieve bureaus, creativiteitsruimte als een Greenroom en veel meer.

Doordat er veel bedrijvigheid is van verschillende bedrijven, startende ondernemers en zzp-ers is netwerken bij De Ondernemersbron heel eenvoudig. Zo worden er netwerkbijeenkomsten georganiseerd, zodat je alle mede-ondernemers en hun vak kan leren kennen en wellicht een samenwerking kunt starten.

Heb je een belangrijke bespreken of wil je een training geven? Geen probleem, er zijn verschillende vergaderruimtes en trainingszalen aanwezig die je kan huren.

Faciliteiten

Om de productiviteit en creativiteit te verhogen zijn er bij De Ondernemersbron verschillende faciliteiten aanwezig die aansluiten bij Het Nieuwe Werken. Zo is er een sportschool aanwezig, waardoor je even je benen kan strekken na een paar uur achter de pc, een dakterras waar je heerlijk kunt genieten van de vele Zeeuwse zonuren of juist een lekkere lunch. Maar er wordt ook een “belevingsruimte” ontwikkeld die voorzien is van de nieuwe hightech snufjes en gadgets.

Werkplekken en kantoren
Flexplek
Bureauplek
Kantoorruimte
.
€ 75,00 per maand
€ 150,00 per maand
op maat