Bedrijven

Bedrijven

PEET ICT
Gespecialiseerd in het verzorgen van netwerkoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.
Zo zijn wij u graag van dienst vanaf het netwerkkabeltje tot de bedrijfsserver omdat wij weten dat uw gehele bedrijfsvoering hiervan afhangt.
‘Geen woorden, maar daden’ is ons motto, wij denken graag met u mee om samen uw doelstellingen te bereiken.
Wil je meer weten? Stuur een email! Of kijk op: www.peetict.nl

  Dutch VOC Spirits BV
Dutch VOC Spirits is een onderneming van Alfred Sandee en Leon Meijers welke bestaat uit drie bedrijven.

Dutch VOC Gin BV: Black Tomato Gin
Dutch Windmill Spirits BV: Cannabis Gin, Cannabis Vodka, Cannabis Likeur.
Fluère Drinks BV: Fluère non alcolico

Wij zijn Leon Meijers en Alfred Sandee en zijn beide al ruim 20 jaar ondernemer. Leon heeft een onderneming gehad in textiel en Alfred in pinda’s en noten. Beide zijn we een aantal jaren gelden een nieuwe weg ingeslagen. Gedestilleerde dranken. Omdat we beide rasechte Zeeuwen zijn hebben we gekozen voor een Zeeuwse kantoor lokatie. Dit werd de Ondernemersbron in Kamperland. We hebben daar een authentiek kantoor met een bar erin en een buitenterras. Een mooiere lokatie kun je je niet wensen. We werken er dan ook met heel veel plezier.

Kijk ook eens in onze digitale brochure >>


TTL Van Berkel

Mijn naam is Barry van Berkel en ben werkzaam als technicus.
Het bedrijf TTL van Berkel gevestigd te Tilburg waar ik eigenaar van ben is vooral gespecialiseerd in het maken / aanmeten van gebits-prothese’s al dan met of zonder implantaten. Wij werken zowel voor tandarts als ook voor particulieren waarbij wij ook kronen/bruggen/ frame’s/ anti-snurk apparatuur/ bleekmallen/ gebitsbescherming enz enz voor leveren. De service van onze reparatie dienst waarbij uw prothese gemaakt word terwijl u wacht is service vooruitstrevend.

Daarom zijn wij sinds kort ook neergestreken in Zeeland om deze service ook hier te kunnen bieden. Dit kan ook indien mogelijk in de avond of weekend uren waarbij wij ons dus uniek maken in Nederland met deze service.

Dit is altijd wel op afspraak en voor reparaties in de avond of weekend uren rekenen wij een extra vergoeding.

Daarom hebben wij gekozen om ons te vestigen in de ondernemersbron omdat wij kiezen voor herkenbare locatie en collegialiteit van ondernemers van het “eiland”.
https://www.ttlvanberkel.nl/


TRAAS ONGEDIERTEBESTRIJDINGlogo-traas

Traas Ongediertebestrijding is al meer dan 20 jaar dé ongediertespecialist in Zuidwest-Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het voorkomen, bestrijden en het weren van alle soorten ongedierte. Denk hierbij aan het bestrijden van o.a. muizen, ratten, wespen, mollen, bedwantsen, zilver- en papiervisjes en verschillende houtaantasters. Ook doen wij aan vogelwering.

Naast ongediertewerkzaamheden voeren wij ook middels onze bouwafdeling ‘Building Care’ specifieke bouw of herstelwerkzaamheden uit. Zo kunt u bij ons ook terecht voor zwambestrijding, constructief houtherstel, knaagdierwering, kozijnreparatie en/of optrekkend vocht.

Wij maken gebruik van de nieuwste methodes en vakkennis om problemen met ongedierte op te lossen. Zo krijgen ongewenste insecten, knaagdieren en zwammen geen kans. Voorkomen is namelijk beter dan bestrijden!

Op het hoofdkantoor in ’s Gravenpolder is het altijd een drukte van belang, daarom is er besloten om in de Ondernemersbron een kantoor te huren waar je ongestoord aan het werk kunt gaan. Ideaal!

Heb je een vraag? Neem dan even contact op via 088 – 22 12 22 of mail naar info@traas.nl

www.traasongediertebestrijding.nl


logo_sandeeSANDEE GROEP
Wij helpen u graag bij de aanleg of het onderhoud van uw groen. Wij zijn gedreven hoveniers die iedere dag weer met plezier naar hun werk gaan. Van het aanleggen van een park…tot het onderhoud van uw gazon. U bent bij ons altijd meer dan welkom. Wij zijn een echt Zeeuws bedrijf. Dit betekent niet dat wij alleen in Zeeland werkzaam zijn, wij rijden met plezier door de gehele BeNeLux. Wat wij wel echt vanuit Zeeland hebben…dat zijn onze Zeeuwse grasmatten. Bent u benieuwd naar ons? Maak gerust een afspraak om bij ons langs te komen op het kantoor in Kamperland. Uiteraard komen wij ook graag naar u toe.
www.sandee.nl


Mijn naam is Rebecca Kouijzer-Boerebach (30) en ik woon sinds een aantal jaar met mijn gezin in Kamperland.

Ik ben afgestudeerd Biologe en werk sinds een aantal jaren als Biologie docent in het voortgezet onderwijs.
Tijdens mijn studie heb ik tevens de opleiding tot aerobic, bodywork en bootcamp instructeur gevolgd en heb ik sportlessen gegeven bij het Sportcentrum van de VU in Amsterdam.

Later ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in yoga en meditatie, omdat ik daar zelf behoefte aan had en om mij heen zag dat veel mensen op zoek zijn naar rust in de druk die de huidige maatschappij met zich mee brengt. Inmiddels heb ik twee yoga opleidingen afgerond en geef ik al een aantal jaren yogalessen. Op dinsdagavond geef ik van 19.30 tot 20.30 uur een Yin-Yang Yoga les (zowel actief als ontspannend) bij de Ondernemersbron in Kamperland. Tijdens dit uur geef ik een begeleide les in een knusse ruimte, zodat je een moment hebt om aandacht aan jezelf te schenken.

Iedereen is welkom voor een gratis proefles. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Dan kun je contact opnemen via rzmboerebach@gmail.com of neem een kijkje op de facebook pagina van Metta Movement – Yoga Kamperland.